fbpx

Video Ads-cele mai bune practici pentru mobil

85% din conținutul de pe Facebook și instagram se întâmplă pe mobil. Deci, trebuie să te asiguri că video ads arată impecabil.

Mai jos sunt cele mai bune practici pentru a crea reclame video (mobil) pentru Facebook, Instagram, Messenger și Audience Network.

Păstrați Video Ads scurte:

Reduceți durata videoclipului cu 15 secunde sau mai puțin, astfel încât oamenii să fie mai predispuși să vizioneze până la final. Anunțurile video care au cel puțin 15 secunde sunt, de asemenea, eligibile pentru Instagram și Facebook. Dacă doriți să utilizați videoclipuri existente care nu au fost realizate inițial cu gândul la mobil, tăiați-l.

În general, vă recomandăm să vă păstrați videoclipurile scurte, dacă arătați campanii publicului rece. Dacă vă adresați publicului cald, fierbinte și aveți un produs scump este recomandat să fie lung.

Atrageți rapid atenția:

Puneți cea mai convingătoare parte a videoclipului la început pentru a atrage interes. Vă sugerăm să faceți acest lucru în primele 3 secunde. Puteți să va jucați cu thumbnail, să încercați cât mai multe. Îl găsiți pe butonul edit videos la nivelul reclamei.

Video Ads

Utilizați video ads verticale sau pătrate:

Majoritatea oamenilor își țin telefoanele pe verticală, deci alegeți un raport de aspect vertical sau pătrat pentru a acoperi cea mai mare zonă a ecranului. Încercați reclame video verticale 4: 5, care funcționează bine pe Facebook, Instagram Puteți folosi, de asemenea, Instagram Stories, un instrument video gratuit pe verticală, ușor de utilizat, chiar dacă sunteți nou in video ads.

Prezentați produsul sau mesajul de marcă devreme:

La fel cum doriți să atrageți rapid atenția, prezentați-vă imediat identitatea mărcii, astfel încât oamenii să o vadă și să-și amintească. Dacă utilizați un videoclip existent, editați-l astfel încât produsul sau marca să apară mai devreme în primele 15 secunde.

Proiectare pentru sunet dezactivat:

Oamenii aleg să vizioneze videoclipuri cu sunet dezactivat în multe situații, cum ar fi în locuri publice. Utilizați text și grafică și utilizați subtitrări ori de câte ori este posibil.

Sperăm că te-a ajutat aces articol😉Spor la video Ads!

Nu uita de ședința ta de consultanță GRATUITĂ👉AICI

Mai jos ai și ghidul începătorului în Facebook Ads pentru informații mai avansate👇

Descarcă acum ghidul tău gratuit!
Marketing by

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *