fbpx

Social media -ce fac românii ghidul informațiilor

Stiați că românii dau cele mai multe Like-uri pe social media?

Te-ai întrebat până acum ce fac românii cel mai mult pe social media? Uite acum poți să afli tare rapid care sunt tendințele la noi în țară!

Un utilizator român al celei mai mari rețele sociale din lume apasă butonul de Like în medie de 18 ori pe lună.

Spre comparație un sud-coreean dă doar 2 Like-uri, iar media globală este de 11 Like-uri. La comentarii, stăm mai puțin bine. În fiecare lună, un român lasă 8 comentarii.

Filipinezii conduc clasamentul cu 12 comentarii. Suntem și pe locul 3 în lume la reclame accesate de pe Facebook, dar pe penultimul loc la engagement-ul posturilor de pe paginile de brand.

Aceste date poti fi gasite aici -> raport anual digital din lume, compilat de We Are Social și Hootsuite, care ne ajută să ne formăm o imagine despre cum a evoluat internetul, rețelele de socializare și marketingul online în toată lumea.

Mai jos ai și câteva cifre despre rețelele de socializare din țară noastră, utile mai ales oamenilor din marketing.

Se pare că 62.6% din români folosesc social media. Doar nouă postări?? Cred că nu se pun la socoteală și pozele cu „Bună dimineața!” ale matusilor tale🤣.

Poți să te folosești de aceste informații că să îți înțelegi mai bine audiență în momentul în care încerci să îți promovezi produsele/ serviciile pe platformele de socializare. Ca și marketer trebuie să fii la curent cu toate informațiile din piață astfel încât să poți să afișezi reclama ta oamenilor care chiar sunt interesați de produsele tale.

De exemplu, cu datele de mai jos știi acum că 40% dintre români caută informații despre un brand pe social media, deci trebuie să fii sigur că adaugi cât mai multe informații despre brandul tău.

Românii pe social media. Ghidul informatiilor despre romani pe social media.

Foarte surprinzător așa este?

Ședința Gratuită de Consultanță 👉AICI

Nu uită să pui mâna pe Ghidul Începătorului în Facebook Ads👇

Descarcă acum ghidul tău gratuit!
Marketing by

Sursa: AICI

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *