fbpx

Nu da Boost Post pe Facebook și Instagram

Știm cu toții cât de stresante pot fi măsurile de monitorizare KPI. Testați și derulați experimente cu diferite tactici de conținut pentru a menține rate de implicare în creștere. Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, nici Facebook, nici Instagram nu favorizează Business Pages. Fapt! Așadar, pagina frustrată admite panica și alege o cale cu cea mai mică rezistență. Întrucât „boost post” pe Facebook sau „promovare” pe butoanele Instagram sunt tentante și atât de ușor de făcut clic.

Postările stimulate generează o acoperire și impresii mai mari. Și, deși considerarea implicării poate fi o parte a strategiei dvs., cu siguranță nu se potrivește cu fiecare obiectiv al fiecărei campanii.

În acest articol, vom inversa posturile stimulate și vă vom arăta ce se întâmplă exact când faceți clic pe butonul magic.

Mai mult, vom explica în ce scenarii creșterea posturilor se potrivește într-adevăr cu obiectivele dvs. de marketing și când funcția pur și simplu vă epuizează bugetele publicitare. Să nu mai risipim cu totul banii și să începem să generăm conversii reale. Fără alte întrebări, să începem!

Ce este funcția „Boost post”?

Boost Post

După ce distribuiți o postare pe pagina dvs. de Facebook sau Instagram, aveți opțiunea de a vă promova / promova postarea prin reclame plătite. Algoritmul Facebook favorizează paginile personale față de paginile de afaceri. Astfel, acest mod fără probleme de a vă sponsoriza conținutul fără a părăsi pagina este util.

Prin stimularea postărilor dvs. puteți ajunge la oameni noi care sunt mai predispuși să reacționeze, să împărtășească și să comenteze. Administratorilor de pagini de afaceri le place această caracteristică, deoarece toate punctele de frecare sunt eliminate și ucide rapid frustrarea ratelor scăzute de implicare.

Posturile Boost sună bine în teorie, dar nu reușesc să obțină rezultate reale și să aducă valoare afacerilor. Acest buton albastru pur și simplu nu este creat pentru a vă ajuta să creați o campanie publicitară bine optimizată. Să vorbim despre cum și de ce.

Ce se întâmplă după ce faceți clic pe „Boost post”?

Să ne imaginăm că ați făcut clic pe „Boost Post” pe Facebook. Sistemul vă permite să alegeți publicul, bugetul și durata campaniei. Dar ceea ce s-ar putea să nu știți este că Facebook alege automat care ar trebui să fie scopul anunțului dvs. Și poate alege greșit.

Boost Post

Când faceți clic pentru a modifica manual obiectivul publicitar, aveți doar trei opțiuni. O postare stimulată nu are capacitatea de a alege mai precis un obiectiv promoțional.

Boost Post

Când vine vorba de alegerea destinației de plasare pentru anunțul dvs., Facebook, Messenger și Instagram sunt activate în mod prestabilit. Și Facebook Pixel este dezactivat în mod prestabilit, ceea ce înseamnă că nu veți putea măsura rezultatele din anunțurile dvs. și nu veți înțelege acțiunile pe care oamenii le efectuează pe site-ul dvs. web.

Ce se întâmplă dacă faceți clic pe butonul „Promovați” de pe Instagram?

Când vă promovați postarea pe Instagram cu ajutorul acestui buton albastru magic, vă confruntați cam cu același lucru: sistemul vă permite să alegeți destinația unde să trimiteți oameni, să vă definiți publicul, bugetul și durata campaniei. Aici, pe Instagram, postările stimulate au în mod automat o considerație de „angajament”. În consecință, este posibil ca postarea să aibă o mulțime de implicare, dar este posibil să nu fie obiectivul dvs. al anunțului.

Implicare – crește interacțiunea utilizatorului cu o anumită postare pentru a obține comentarii, aprecieri, distribuiri.

De ce postările cu boost nu generează rezultate reale?

De ce postările stimulate nu generează rezultate reale?

Companiilor le place publicitatea online. Spre deosebire de suporturile tradiționale, anunțurile digitale vă permit să vorbiți cu publicul vizat. Puteți trimite mesajul dvs. persoanelor care sunt mai predispuse să vă cumpere produsul sau serviciul. Specificând Facebook și Instagram cine este clientul ideal, este mai probabil să obțineți rezultatele.

Cu toate acestea, luarea în considerare a implicării automate a postărilor îmbunătățite servește, de fapt, obiectivului de a crește gradul de implicare și afișează anunțurile pentru un public mai mare. Pentru a-l face scurt, stimulează posturile de panaceu pentru toate problemele.

În plus față de opțiunile limitate de obiective / obiective ale postărilor stimulate, plasarea anunțurilor este, de asemenea, slabă. Nu există nicio șansă de a viza diferite dispozitive mobile sau sisteme de operare. Fără rețea de public, fără coloană dreaptă pentru desktop.

Cu un cost sporit, nu există, de asemenea, nicio șansă de a reduce costul anunțului: nu trebuie să restrângeți direcționarea în funcție de interes și să vă optimizați vizualul. Ce altceva? Dacă decideți să editați postarea dvs. stimulată. Trebuie să-l ștergeți mai întâi și să începeți din nou.

Cum se utilizează postarea Boost pentru a obține rezultate reale?

Este timpul să vă arăt o altă față a unei monede. Postările stimulate nu sunt la fel de inutile și, într-adevăr, pot face parte din bugetele dvs. publicitare. Există cazuri speciale când se utilizează boosting-ul unor postări și publicații de pe Facebook și Instagram, rezultă într-adevăr rezultate reale și afectează linia de jos.

Boost la postările unicorn

Ați descoperit postări de unicorn cu o comunitate minunată și autentică care își împărtășește opiniile și gândurile sub postarea dvs.

Fiecare pagină are un nivel estimat de implicare pe care îl primește zilnic. Ocazional, postarea dvs. merge atât de bine, încât ratele de implicare sunt cu 70% și mai mari decât nivelurile medii. Ceva este minunat la asta! Buna treaba. Creșterea postării o vei spori și mai mult și o vei arăta unui public mai mare.

Cu toate acestea, nu creșteți doar postările care au un anumit procent mai bun decât media. Verificați secțiunea de comentarii. Uneori oamenii vin și își împărtășesc poveștile personale și construiesc comunități adevărate chiar sub conținutul dvs. Apoi, invitarea mai multor persoane să participe prin promovarea postării conduce la rezultate incredibile. Mai mult decât atât, puteți reacționa foarte rapid configurând o campanie în 5 minute.

Boost la postări pentru a vă readuce contul la viață

Uneori companiile sau creatorii uită de social media. Se duc la faze de sărbători lungi sau de detoxifiere pe rețelele sociale. Ghici ce? Facebook nu-i place ca administratorii să fie inconsistenți. Așadar, primele dvs. postări după o pauză lungă vor fi pedepsite de algoritm și nu vor apărea în primele linii ale feedului de adepți.

Îmbunătățirea postărilor vă ajută să vă readuceți contul la viață, utilizând un angajament plătit.

Pentru a vă readuce la viață contul, alegeți „Oamenii cărora le place pagina dvs.” în secțiunea de public.

Pentru a încheia totul,

În acest articol, v-am arătat două monede de postări promovate sau promovate pe Facebook și Instagram. Prin inginerie inversă, caracteristicile am descoperit ce se întâmplă atunci când faceți clic pe butonul „Boost Post” și algoritmul din spatele acestuia.

Când trebuie să vă sporiți postarea, nu uitați să vă alegeți propriul obiectiv, asigurați-vă că porniți Facebook Pixel dacă aveți Facebook Pixel instalat pe site-ul dvs. și alegeți publicul.

Sperăm că v-am ajutat cu aceste informații!

Nu uita de ședința ta de consultanță GRATUITĂ👉AICI

Mai jos ai și ghidul începătorului în Facebook Ads👇 pentru mai multe informații.

Descarcă acum ghidul tău gratuit!
Marketing by

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *