fbpx

Image Ads-cele mai bune practici Facebook

Testarea reclamelor este cel mai bun mod de a afla ce funcționează cel mai bine cu publicul dvs. Pe măsură ce decideți abordarea creativă potrivită pentru anunțurile dvs., iată câteva practici uzuale care funcționează bine pentru afaceri. Image ads sunt un început foarte bun de testare.

Utilizați raportul de aspect recomandat pentru fiecare placement.

Diferite placements pe Facebook, Instagram, Messenger și Audience Network necesită raporturi de aspect diferite. De exemplu, poate doriți să utilizați un raport 1: 1 pentru newsfeed și un raport 9:16 pentru Instagram Stories. Rețineți că puteți utiliza aceeași imagine cu mai multe destinații de plasare și rapoarte utilizând funcția de personalizare a activelor din Managerul de anunțuri.

Folosiți imagini de înaltă rezoluție. 

Image Ads

Credem că asta era destul de intuitivă, dar merita menționată. Apropo, am observat mai ales pe retargetare că merg foarte bine creative cu o calitate mai puțin bună.

Arătați-vă produsul, serviciul sau marca.

Oamenii dau scroll rapid Facebook și Instagram. Arătați ce vindeți, marca dvs. sau sigla dvs. pentru a vă comunica mesajul în mod eficient.

Evitați prea mult text pe imaginea în sine.

Am constatat că imaginile cu mai puțin de 20% text au performanțe mai bune, deși nu există nicio limită pentru cantitatea de text care poate exista în imaginea dvs. publicitară.

Concentrați-vă mesajul.

Păstrați atenția publicului tăindu-vă strâns în jurul părții importante a imaginii. Pentru a afișa mai multe imagini în același anunț, vă recomandăm să utilizați formatul carusel.

Previzualizați-vă image ads.

Utilizați Previzualizarea Managerului de anunțuri pentru a experimenta anunțurile dvs. așa cum va face publicul dvs. pe computere și telefoane. Puteți previzualiza anunțul în orice moment în timpul creării acestuia.

Sperăm că te-a ajutat acest articol😉Spor la image ads!

Nu uita de ședința ta de consultanță GRATUITĂ👉AICI

Mai jos ai și ghidul începătorului în Facebook Ads pentru informații mai avansate👇

Descarcă acum ghidul tău gratuit!
Marketing by

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *