fbpx

Cum să creezi o pagină de Facebook

Dacă până acum nu ai măcar o pagină de Facebook, este timpul să nu mai trăiești în peșteri și fii atent la articol. Vom răspunde și la întrebarea „Cum să creezi o pagină de Facebook ?”

Ce este o pagină de Facebook?

Paginile de Facebook sunt folosite de afaceri, branduri, organizații sau personalități publice pentru a-și crea vizibilitatea pe Facebook și pentru a rula reclame pe platforma.

De ce ai nevoie de o pagină de Facebook?

Cu ajutorul unei Pagini de facebook poți să interacționezi mai bine cu publicul tău, poți prezența o oferta și prezenta produsele tale.Este ceva ușor de făcut pentru a îți menține fanii la curent cu ce mai e nou în afacerea ta.


Poți să îți creezi o comunitate de fani înrăiți și atrage oameni noi în mod constant.Prin această audiență vei câstiga social proof, îți vei construi o reputație și răspândi vorba despre ține.

O Pagină de Facebook te poate ajuta să îndeplineșți orice obiectiv de business pe care ti l-ai setat, atunci când folosești instrumentele potrivite și când alegi obiectivul de marketing potrivit scopului tău.

Știm chestia asta pentru că am lucrat de câteva ori cu afaceri care nu aveau o pagină de Facebook. Își desfășurau activitatea afacerii de pe un profil privat. După ce au trecut la pagină și au băgat niște bani în promovare, rezultatele au fost altele.

Dar cum îmi construiesc o pagină de Facebook?

  1. Dă click pe 👉facebook.com/pages/create
  2. Dă click pentru a selecta categoria Paginii
  3. Selectează o categorie mai specifică din meniul derulant și completează informațiile necesare
  4. Dă click pe Începe și urmează instrucțiunile afișate

Sper că ți-am răspuns la „Cum să creezi o pagină de Facebook ?”

Mare spor în continuare😉!

Nu uita de ședința ta de consultanță GRATUITĂ👉AICI

Mai jos ai și ghidul începătorului în Facebook Ads pentru informații mai avansate.👇

Descarcă acum ghidul tău gratuit!
Marketing by

Sursa:AICI

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *