fbpx

Cum să programați postările Instagram?

Programarea postărilor Instagram este o sarcină care consumă mult timp. Toți managerii își propun să sporească eficacitatea echipelor de social media și să integreze automatizarea. Programarea anticipată a conținutului nu numai că eliberează timp, ci și îmbunătățește colaborarea în echipă între graficieni, redactori și specialiști SMM. Hai sa vedem cum să programezi postările Instagram

Echipa dvs. de social media poate să nu mai facă slujbe de maimuță și să se bucure de puterea programării automate. În acest articol, vom vorbi despre cel mai bun software terță parte pentru a programa postări pe Instagram și de ce este esențial să analizați momentele de vârf ale publicului dvs.

Știi când fanii tăi sunt online?

Urmăritorii dvs. preferă să utilizeze Instagram în anumite ore datorită rutinelor lor de zi cu zi. Dacă începeți să programați postările în momentul în care acestea sunt online, nu numai că veți câștiga mai multă implicare, dar veți observa și o creștere a traficului către profilul dvs.

Instagram are un efect de compunere. După ce începeți să vă programați postările în cele mai active ore ale adepților dvs. și aveți un flux de conținut constant în feed, veți primi mai multe aprecieri, comentarii și salvări. Această implicare vă va ajuta Instagram să vă împingă postarea către un public și mai larg. Un loc pe pagina Instagram Explore ar putea fi cadoul tău! Acesta este un proces ciclic; cu cât este mai mare angajamentul, cu atât este mai mare vizibilitatea și vizibilitatea mai mare se transformă într-un angajament mai mare, nu?

Instagram Insights

Instagram Insights analizează valorile adepților dvs.; unde sunt localizați adepții dvs., sexul, vârsta și cel mai important când sunt cei mai activi pe platformă. Odată ce verificați aceste date și decideți că vă veți menține, aveți două opțiuni:

1) Amintiți-vă să postați la acele ore și zile. Unii oameni spun că configurarea alarmelor funcționează cumva!

2) Începeți să vă programați mesajele în prealabil și, astfel, să aveți un flux de conținut constant, cu o implicare mai bună, o acoperire mai bună, un feed Instagram mult mai frumos, mai multe vizualizări, un ROI mai mare și, ca să nu mai vorbim; timpul pe care îl veți economisi din sarcinile zilnice.

Cum să programezi postările Instagram

Instagram Creator Studio

Secțiunea Instagram din Creator Studio vă permite să gestionați toate postările dvs. Instagram și să obțineți informații de pe un computer. Pentru a vă gestiona Instagramul în Creator Studio, accesați Creator Studio și faceți clic pe pictograma Instagram, situată lângă pictograma Facebook din partea de sus a ecranului.

Studioul creator vă permite să scrieți subtitrări, să decupați imagini, să etichetați utilizatorii și partenerii de afaceri, să dezactivați secțiunea de comentarii, să postați pe Facebook și Instagram.

Rețineți că Instagram Creator Studio este disponibil numai pentru conturile Instagram Business.

Cum să programezi postările Instagram

Instrumente terțe pentru automatizarea programării pe rețelele sociale

Deși Creator Studio este o soluție convenabilă pentru unii proprietari de afaceri mici și influențatori Instagram, în general, nu se potrivește nevoilor agențiilor digitale sau ale întreprinderilor cu echipe mai mari de social media.

Lista de mai jos a instrumentelor terță parte urmărește automatizarea nevoilor echipelor, căutând soluții pentru a colabora gestionând mai multe conturi sub o umbrelă.

Notă: doar câteva software-uri de gestionare a rețelelor sociale acceptă publicarea directă:

  • Hootsuite
  • Sprout Social
  • Agorapulse
  • Buffer
  • Sociality.io

Compară ofertele și fă cea mai bună alegere pentru ține!

Sperăm că acum stii cum să programezi postările Instagram!

Nu uita de ședința ta de consultanță GRATUITĂ👉VREAU ȘEDINȚA

Mai jos ai și ghidul începătorului în Facebook Ads pentru mai multe informații.

Descarcă acum ghidul tău gratuit!
Marketing by

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *