fbpx

Cum să faci un profil perfect de instagram?

Instagram este plin de oameni care încearcă să fie următorul lucru mare, dar nimeni nu acordă prea multă atenție lucrărilor de fundal necesare. Ați văzut acele profiluri Instagram extrem de frumoase care par a fi o versiune photoshop a realității? Din coordonarea culorilor, fluxul imaginii, iluminare, temă, totul este atât de consistent și neted; întregul profil spune povestea persoanei sau a mărcii. Hai sa vedem cum să faci un profil perfect de instagram.

Dacă doriți să obțineți succes pe Instagram, atenția la aceste detalii vă va duce mult. Mai multe tehnici vor oferi profilului dvs. anumite nevoi și le-am enumerat pe toate aici.

Cheia este unicitatea feedului dvs. și iată cum o faceți.

Selectați un filtru de semnătură

Cum să faci un profil perfect de instagram

Luați în considerare această marcă. Un filtru de semnături vă va face instantaneu recunoscut. Veți folosi filtrul ca bază pentru toate postările dvs., așa că alegeți cu înțelepciune.

Cu toate acestea, filtrul nu este întreaga poveste. De asemenea, aveți opțiunea de a schimba saturația, luminozitatea sau iluminarea poveștii și trebuie să vă asigurați că utilizați aceiași parametri pentru fiecare postare. Acest lucru va oferi imaginilor dvs. un aspect constant și fluid.

Alegeți o schemă de culori

Cum să faci un profil perfect de instagram

Unii Instagrammeri vor folosi doar negru, alb sau bej sau roz în fotografiile lor ca caracteristică comună. O schemă de culori conferă fotografiilor dvs. o consistență unică. Alegeți o culoare care apare în mod natural și obișnuită, deoarece nu doriți să vă blocați fotografierea în fața aceluiași fundal până la sfârșitul timpului, altfel va deveni plictisitor.

Nu trebuie să faceți din această schemă de culori o parte considerabilă a postării, ci să evidențiați subtil într-un fel pentru a vă menține postările coerente.

Sincronizare fotografiere pentru un profil perfect de instagram

Cum să faci un profil perfect de instagram

Iluminarea naturală este cea mai buna modalitate de a oferi profilului dvs. o temă unificatoare. Adâncimea, căldura și puterea luminii solare se schimbă în fiecare oră a zilei. Dacă alegeți să fotografiați în zori sau amurg, imaginile dvs. vor avea o culoare caldă portocalie. Dacă trageți după-amiaza, va fi un gălbui strălucitor.

Chiar și în interiorul propriei case, lumina naturală poate dicta aspectul unei fotografii dacă nu utilizați iluminare artificială. Un truc pentru a câștiga această rundă este să folosești caracteristica caldă care vine la încorporat cu Instagram. Folosiți-l pentru a schimba senzația soarelui și asigurați-vă că utilizați aceeași formulă de fiecare dată.

Alegeți o temă

Temele sunt atât de unice, încât te fac recunoscut instantaneu și pot face ca profilul tău să arate senzațional și profesional în același timp. Respectați o singură temă, iar adepții dvs. vor putea să vă recunoască postările oriunde, oricând. Și nu uitați, tema dvs. trebuie să fie în concordanță cu mesajul și conținutul dvs.

Cum să faci un profil perfect de instagram

Mărci precum Vitruvi lucrează la tema lor trimestrial. Deoarece este un brand de aromoterapie destinat femeilor, întregul feed este dedicat creării unei teme naturale care să le arate femeilor în locurile lor confortabile și confortabile. Își încolțesc fotografiile adăugând alte elemente aleatorii pentru inspirație.

Pentru vară, pot adăuga pepene verde într-o fotografie, care iese din temele lor elegante, albe și nud, dar păstrează lucrurile consecvente, deoarece acesta este stilul lor. Și chiar în spatele umilei idei de pepene verde, ei determină fiecare mic detaliu al fotografiei. De la culoarea crustei la semințe, deci se potrivește temei.

Echilibrează-ți feed-ul

Cele mai frumoase profiluri au un flux natural către ele. Pot avea imagini extrem de diferite, dar atunci când fotografiile sunt văzute una lângă alta pe profil, vor arăta echilibrate. Nu prea dezordonat sau dezordonat.

Când cineva se uită la zece fotografii cu feedul tău, nu ar trebui să simtă că unul dintre aceste lucruri nu este ca celălalt. Cheia pentru ao face este să învățăm elementele de bază ale fotografiei. Dacă aveți o fotografie plină de energie, plasarea ei lângă o imagine mai calmă vă va permite să creați echilibru. Pentru a deveni un profesionist, trebuie să vă planificați și să vă gândiți la întreaga grilă.

Programați imagini coezive

Planificarea este cea mai mare armă pe care o ai în construirea unui profil fantastic. Trebuie să vă cunoașteți publicul, conținutul și ce veți posta cu zile, săptămâni și luni în avans. Nu vă blocați doar în editarea și experimentarea fotografiilor, ci planificați-le secvențial și vedeți cum vor arăta într-o versiune mai mare.

Concluzie

Oamenii intra pe Instagram în căutarea frumuseții, imaginației, inspirației și creativității. Profilul tău este marca ta și poți influența mult oamenii prin alegerile pe care le faci.

Schema de culori, temele, iluminatul, toate acestea spun o poveste. Utilizatorii dvs. vor deveni loiali pentru că au văzut ce puteți scoate la iveală și săpat conținutul respectiv.

Acum imaginați-vă, dacă urmați un profil care a scos la iveală imagini fantastice legate de natură și ați început brusc să faceți materiale de yoga. Ați mai fi interesat de acel profil? Probabil, utilizatorii dvs. știu ce vor și își dedică timpul profilului dvs., deoarece livrați.

Sperăm că ți-au fost de ajutor aceste informații! Speram ca acum poti sa iti creezi un un profil perfect de instagram!

Nu uita de ședința ta de consultanță GRATUITĂ👉VREAU ȘEDINȚA

Mai jos ai și ghidul începătorului în Facebook Ads👇 pentru mai multe informații.

Descarcă acum ghidul tău gratuit!
Marketing by

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *