fbpx

A/B testing-Ce este tool-ul de la Facebook ?

Cum te decizi care imagini, texte, butoane sunt cele mai potrivite pentru campaniile tale de Facebook Ads? Nu uita de audiență sau de livrare care trebuie și ele testate. Facebook ne sare în ajutor cu un tool interesant, A/B testing.

Ce este A/B testing?

A/B testing este un tool pe care poți să îl folosești în momentul în care rulezi reclame Facebook. Cu el poți testa mai multe elemente diferite ale camapaniei tale în același timp ca să obții un câștigător. Testul se întâmplă pe o perioada de timp( zile, săptămâni), dar depinde și cât îți dai și tu interesul. Cam așa îl setezi când faci o campanie nouă👇

A/B testing

De reținut că nu poți să faci un A/B test decât după ce îți rulează un adset.

Există mai multe variante pentru crearea de A/B testing. Noi ți-o sugerăm pe următoarea.

În momentul în care rulează o campanie o selectezi cam așa și apoi apeși pe A/B testing.

A/B testing

Apoi trebuie să alegi ce vrei să testezi.

A/B testing

Și în final alegi perioada de testare și bugetul și apoi o publici, easy right?

A/B testing

Vă recomandăm testarea A / B atunci când încercați să măsurați modificările publicității dvs. sau să comparați rapid două strategii.

Ar trebui să utilizați testarea A / B pentru a învăța strategii noi, mai degrabă decât testarea informală, cum ar fi activarea și dezactivarea seturilor de anunțuri sau a campaniilor manual, deoarece acest lucru poate duce la difuzare ineficientă și rezultate nesigure.

Testarea A / B vă ajută să vă asigurați că publicul va fi împărțit în mod egal și comparabil statistic, în timp ce testarea informală poate duce la suprapunerea publicului.

Nu uita de ședința ta de consultanță gratuită 👉AICI

Mai jos ai și ghidul începătorului în Facebook Ads👇

Descarcă acum ghidul tău gratuit!
Marketing by

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *