fbpx

6 instrumente gratuite de marketing

Ești pe cale să înțelegi social media marketing? Atunci vei avea nevoie de instrumentul corect de social media pentru ca procesul să decurgă mai ușor.

Există numeroase instrumente disponibile. Dar ai nevoie doar de aceste 6 instrumente gratuite de marketing pentru a îți gestiona conturile de social media.

1. BuzzSumo

BuzzSumo

Când vine vorba de social media marketing, acesta este cel mai cunoscut instrument. Expedia, Yahoo și Symantec sunt doar câteva dintre companiile binecunoscute care îl folosesc.

Specifică un subiect, cum ar fi subiectul preferat al postării pe blog sau numele de domeniu al site-ului tău web.

Instrumentul va colecta apoi date de pe internet și va oferi rezultatul celor mai multe acțiuni (distribuiri, urmăriri, aprecieri etc.) pentru un anumit subiect sau nume de domeniu.

În acest fel, te poate ajuta să găsești un subiect în tendințe despre care să scrii o postarea pe blog sau să distribui materiale, precum și subiecte în tendințe.

Poți folosi instrumentul pentru a căuta un subiect sau un nume de domeniu de până la 5 ori pe zi înainte de a fi nevoie să te abonezi. Înainte de a te decide să îl cumperi, îl poți încerca gratuit timp de șapte zile.

2. Feedly

Feedly

Acest program este acum disponibil ca aplicație pentru Android și iOS dacă preferi să lucrezi pe telefon.

Această aplicație îți permite să organizezi, să partajezi și să citești subiecte la alegere. Poate fi folosit pe orice platformă, inclusiv pe bloguri, articole din rețelele sociale și știri.

Prezintă temele alese sau zonele de care ești interesat într-o manieră organizată ca instrument de marketing.

De asemenea, îți arată cum să scrii articole și postări bune, precum și titluri pentru anumite subiecte.

Nu vei scăpa niciodată din vedere ce se întâmplă în industria sau nișa ta dacă faci acest lucru.Softul este disponibil gratuit, cu o versiune pro de 5,41 dolari.

3. Buffer

Buffer

Este un programator de postări și un analizor de rețele sociale care funcționează automat.

Adică, îți permite să programezi când dorești să publici materialul, cât de des dorești să îl publici într-un anumit interval de timp și să evaluezi engagementul și vizualizările fiecărei piese de conținut.

Poți aranja ce și când să postezi cu până la 6 luni în avans, ceea ce economisește timp. Nu numai că poți programa postări noi, dar poți și programa conținut recurent.

Avantajul este că majoritatea materialelor interesante devin virale doar în primele 24 de ore de la distribuirea pe rețelele sociale.

Există o mare probabilitate ca mulți oameni să nu iti vadă postările.

Pentru fiecare site, versiunea gratuită a acestui program activează un singur cont de social media.

4. SocialBlade

SocialBlade

Dacă ești YouTuber, vei dori să folosești acest instrument. Este un instrument gratuit de social media care analizează statisticile canalului tău.

De exemplu, câți abonați ai, câte vizualizări ai, cât de bun este cel mai recent material în comparație cu alții și așa mai departe.

Poți, de asemenea, să te uiți la conturile de pe Instagram și Twitter.

5. SproutSocial

SproutSocial

Această aplicație este o platformă care îți gestionează toate conturile de rețele sociale într-un singur loc.

De la obținerea de informații din feedurile rețelelor tale, interacțiunea din tabloul de bord, personalizarea feedului, până programarea postărilor, înregistrarea și raportarea comportamentelor postărilor.

Cu soluția sa cuprinzătoare de gestionare a rețelelor sociale, vei putea obține informații detaliate despre performanța conținutului, precum și să alegi ce și când să postezi pe baza datelor istorice.

Dacă ai auzit de Hootsuite, un alt soft de management al contului de social media, fără îndoială te gândești pe care să alegi. SproutSocial, este mult mai potrivit pentru companii.

Sprout Social salvează istoricul interacțiunilor, precum și informațiile de contact într-o înregistrare.

Aceste informații pot fi destul de benefice pentru oamenii de vânzări și este o altă metodă de a alinia marketingul și vânzările.

6. Brand24

Brand24

O altă platformă care gestionează toate conturile de rețele sociale într-un singur loc. Acesta este mai unic pentru cineva care, după cum sugerează și numele, are propriul său brand.

În comparație cu SproutSocial, această aplicație este de fapt adaptată nevoilor întreprinderilor.

Poți obține o perspectivă aprofundată a modului în care brandul tău funcționează pe rețelele sociale, cu funcții precum statistici sociale, scorul de influență, căutarea pe rețelele sociale și multe altele.

În ciuda faptului că există doar o mică linie care separă aceste două instrumente, poți alege pe care să îl utilizezi.

Un plan plus, care începe de la 49 dolari pe lună, vine cu un free trial gratuit de 14 zile.

Bonus

Canva este cel mai ușor de utilizat, producător de imagini profesionale pentru cei dintre voi care nu sunt experți cu Photoshop și doresc fotografii superbe cu aspect profesional pentru postările lor pe rețelele sociale.

Cu sute de teme cu aspect profesional din care să alegi, poți genera fotografii grozave pentru orice platformă. Cu câteva clicuri, poți adăuga text, figuri, grafice, schimba fonturile și multe altele.

Concluzie

Așadar, iată: șapte instrumente gratuite și simple pentru rețelele sociale care te vor ajuta să îți îmbunătățești strategia de marketing și implicarea în rețelele sociale.

Alege cea mai bună opțiune și cumpără versiunea plătită.

Este posibil ca funcțiile profesionale să nu fie asigurate dacă dorești cu adevărat un program gratuit pentru totdeauna, dar este posibil să găsești întotdeauna alternative.

Sperăm că te-au ajutat aceste informații! Acum alege dintre cele 6 instrumente gratuite de marketing

Nu uita de ședința ta GRATUITĂ de consultanță în Facebook Ads👉AICI.

Mai jos ai și ghidul începătorului în Facebook Ads👇

Descarcă acum ghidul tău gratuit!
Marketing by

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *