fbpx

4 mituri din social media marketing demontate

Aproape toată lumea folosește rețelele sociale într-un fel. Drept urmare, este o platformă excelentă pentru marketingul companiei tale.

Înainte de a începe cu tehnicile de marketing, hai să vedem 4 mituri din social media marketing demontate.

E doar Facebook

Deși Facebook domină piața, nu este singura rețea de social media.

Alte platforme de social media, cum ar fi Tik Tok, Twitter, Instagram, Pinterest și LinkedIn, au fiecare propriul set de avantaje pe care un marketer trebuie să le exploateze pentru a fi diversificat și de succes.

E gratis

Deși este gratuit să creezi un cont de social media, postările organice pe Facebook ajung doar la aproximativ 3% dintre utilizatori.

Crearea de conținut, optimizarea căutărilor și publicarea pe multe platforme necesită multă muncă. Timpul este bani, după cum se spune. Personalitatea și branding-ul tău trebuie să fie cultivate pentru a fi dezvoltate, ceea ce durează mult.

În plus, s-ar putea să ți se solicite o taxă pentru promovarear postărilor, ca acestea să ajungă la un public mai larg.

E ușor

Marketingul pe rețelele de socializare nu este genul de marketing pe care îl poți delega unui angajat prost plătit în timpul pauzei de masă. Dezvoltarea prezenței în rețelele sociale, chiar și pentru întreprinderile mici și mijlocii, necesită competență.

Pentru că nu știe ce face, un marketer necalificat îți poate sabota în mod neintenționat perspectivele de succes pe rețelele sociale.

E tot ce ai nevoie

Deși marketingul pe rețelele sociale este eficient, nu ar trebui să fie singura ta strategie de marketing. Alte tactici, cum ar fi marketingul de conținut, SEO și marketingul cu influenceri, funcționează cel mai bine atunci când sunt combinate cu rețelele sociale.

Tehnicile de social media marketing sunt destul de eficiente; tot ce trebuie să știi este cum să le aplici în mod corespunzător. Dacă înțelegi cum funcționează rețelele sociale, este posibil să obții mai multe beneficii pentru companie.

Sperăm că te-au ajutat aceste informații! Sperăm că acum nu o să mai dai crezare celor 4 mituri din social media marketing.

Nu uita de ședința ta de consultanță GRATUITĂ pe Facebook Ads👉AICI.

Mai jos ai și ghidul începătorului în Facebook Ads👇

Descarcă acum ghidul tău gratuit!
Marketing by

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *